logo

Актуелности

Школске табле у Границама

 

После недавне замене комплетне столарије, обнављање Основне школе у Границама настављено је уградњом нових белих табли које су поклон донатора.

Чланови Привременог органа градске општине Младеновац обишли су данас школу у Границма где су постављене нове беле школске табле донација предузећа Предузеће "Еxpert šped"- шпедиција, из Младеновца.

Пре месец дана градска општина Младеновац финансирала је замену прозора у објекту издвојеног одељења основне школе "Свети Сава" у Границама. Улагањем од 400.000 динара стари дрвени прозори замењени су новом ПВЦ столаријом. После замене прозора, захваљујући донатору замењене су и старе школске табле.

Наташа Јовановић, члан Привременог органа градске општине Младеновац, рекла је да свако улагање у издвојена одељења и сеоске школе представља помак јер су ове школе дуго биле запостављене.

– Обишли смо школу и видели шта им је потребно како би услови за учење били још бољи. Обезбеђене нове табле уз помоћ донатора фирме "Еxpert šped"- шпедиција, из Младеновца. Као и у овом случају, постоји добра воља многих појединаца и предузећа који би желели да помогну али једноставно не знају ни шта је потребно, ни коме је потребно. Ти људи не желе да се експонирају и утолико је наша обавеза већа да их поменемо и да им се захвалимо као и да позовемо и остале који имају вољу и жељу да помогну нашем граду, а ми ћемо их усмерити и рећи шта је потребно – рекла је Јовановићева и додала да ће у школи у Границама бити замењен под, сређени тоалети и друга учионица.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.