logo

Актуелности

Поправка равних кровова

20160928_120826
Станари зграде у улици Јанка Веселиновића 5 у насељу Драпшин решили су дугогодишњи проблем прокишњавања крова уз помоћ Општине и Дирекције за изградњу и планирање Младеновац.

"Ово је један заједнички пројекат  скупштине станара и ГО Младеновац, конкретно наше Дирекције за изградњу и планирање. Вредност радова је милион и шест стотина хиљада динара, а радови су се одвијали тако што је 50% финансирала Дирекција 50% станари и они су платили пдв на извођење радова . Наравно, извођач радова је одређен на тендеру и све је у законским оквирима. Као што смо обећали пред изборе,  трудимо се да тамо где има заједништва, где станари као власници својих станова могу да заједнички направе пројекат да дају једни другима сагласност да се реше ови равни кровови. Наш део учешћа је у тим просторијама које су заједничке које можемо као овај пројекат што смо одрадили да им решимо дугогодишњи проблем прокишњавања овако великих зграда и уништавање њихових станова. " рекао је Владан Глишић председник ГО Младеновац.

20160928_121018
Председник Скупштине станара зграде у улици Јанка Веселиновића, Слободан Радојковић каже да су од усељења у зграду два пута станари сами поправљали кров. "

Од 80 године како смо се уселили два пута смо санацију вршили сами, али то је био онај материјал кондор који има кратак век трајања и то је ништа. Сами смо скупљали паре и то је брзо прокишњавало.  И онда смо решили да скупљамо новац и уз помоћ председника Општине и  Дирекције за изградњу и планирање, кренули у акцију и ево резултат се види. Најзадовољнији су станари који живе у поткровљу нарочито после већих киша и снегова,  а ово је једно велико решење тако  да се надам да ће бити задовољни сви."

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.