logo

Актуелности

Нова фискултурна сала за децу Ковачевца

alt

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, и члан Већа ресорно задужен за образовање, Дејан Степановић, обишли су радове на реконсктрукцији фисклултурне сале у Основној школи „Живомир Савковићâ€œ у Ковачевцу.

„Ово је велика инвестиција, пре свега за децу Ковачевца. У претходних пет година општина Младеновац је финансирала радове на уређењу и санацији ученичких тоалета у целој школи, радове на сређивању прилаза и улаза, затим фасадарске радове и радове на канализацији, као и на уређењу инсталација за грејање фискултурне сале и замене столарије“, рекао је Глишић.

Такође, комплетна матична школа покривена је видео надзором, а уређена је и бетонска стаза и постављена капија са главне улице.

Глишић је изразио задовољство реализованим инвестицијама у матичној ковачевачкој школи и додао да је инвестирање у школе приоритет Градске општине Младеновац.

„На руководству школа је да праве пројекте, да кандидују своје потребе, а општина ће увек изнађи средства за њихову реализацију“, рекао је Глишић.

Директорка ОШ â€žЖивомир Савковићâ€œ, Милијана Крстић, захвалила се Градској општини Младеновац на подршци и истакла да су у току радови на унутрашњем сређивању сале.

„Тренутно се изводе радови на глетовању и кречењу, хобловању и лакирању паркета, као и радови на хидроизолацији крова фискултурне сале, први пут од како је школа направљена“, рекла је Крстићева и додала да су у плану и радови на реконструкцији крова и комплетног сређивања Доње школе у Ковачевцу.

alt alt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.