logo

Огласи, тендери, конкурси и јавне набавке

Безбедност саобраћаја један од приоритета општине Младеновац


Фирма "S projekt", која је ангажована од стране Секретаријата за израду референтног система, дефинисала је значај појединачних саобраћајница и у складу са тим оне су уврштене у одговарајуће категорије.

Како би указао на неке од уочених проблема у саобраћају и иницирао решавање истих, члан Комисије за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац, Стефан Ивановић, заједно са представником надлежног Секретаријата, обишао је неколико локација у граду.

„Обишли смо заједно неколико локација како би надлежни из Секретаријата сагледали стање и утврдили оправданост наших иницијатива. Између осталог, указали смо на потребу да се адекватном саобраћајном сигнализацијом боље обезбеди раскрсница улица Браће Баџак и Космајске, затим на проблем саобраћаја у раскрсници улица Војводе Путника и Краља Александра Обреновића, код биоскопа, као и на потребу да се власницима локала у Старом тржном центру у улици Браће Баџак адекватно реши проблем заустављања и паркирања возила. Такође смо указали на то да је на неким раскрсницама потребна измена када је реч о светлосној саобраћајној сигнализацији, као на пример на раскрсници улица Краља Петра Првог и Савића Млин. Желим да се у име Градске општине Младеновац захвалим Секретаријату за саобраћај на ангажовању и одличној сарадњи будући да су имали слуха за све досадашње иницијативе од којих су неке већ решене“, рекао је Ивановић.

На данашњем састанку са представницима Секретаријата за саобраћај града Београда покренуто је још неколико иницијатива у циљу решавања саобраћајних проблема и повећања безбедности саобраћаја на територији општине Младеновац.

Sekretarijatbzb3
Sekretarijatbzb4
Sekretarijatbzb5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.