logo

Актуелности

Подршка осмацима у одабиру средње школе

Сајам образовања за матуранте основних школа са територије општине Младеновац успешно је организован и ове године, уз учешће једанаест образовних установа, као део подршке ученицима у процесу одабира средње школе.

Будући средњошколци имали су прилику да директно разговарају са представницима школа, постављају питања и добију све потребне информације које ће им помоћи у доношењу једне од најважнијих одлука на њиховом образовном путу.

Сајам је посетио председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, који је у разговору са ученицима нагласио важност правилног избора школе за будућу каријеру и пожелео им успех у наставку образовања.

Програме и смерове представиле су Гимназија и Техничка школа из Младеновца, Економско-трговинска школа и Машинска школа „Космај“ из Сопота, Економско-угоститељска школа „Слободан Минић“ из Аранђеловца, Средња школа „Доситеј“, Средња медицинска школа „Милутин Миланковић“, Средња школа „Дрво-арт“, Грађевинска школа, Прва приватна угоститељско-туристичка школа, Средња стручна школа за угоститељство, туризам и економију из Београда.

Сајам образовања, који има традицију дугу десет година, одржан је у холу Спортског центра „Љубомир Ивановић Геџа“, у организацији менторске школе „Момчило Живојиновић“ и Канцеларије за младе Градске општине Младеновац.

Osmaci1
Osmaci2
Osmaci3
Osmaci4
Osmaci5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.